2010. május 22., szombat

Nyuszkó és Mi többiek

Nyuszkó mostanában több szénát (és füvecskét) és kevesebb tápot kap, ezért nem csak ül és szunyókál, hanem mozgékonyabb.
Jó, itt most teleette magát füvecskével, azért hever..
Ha éhes, kidugja a kis orrát a rácson, és hívásra a házikójából is kijön! Amikor szabadon van, és a háza (ételezdoboza) felé megyek, a nyomomba szegődik (némi kaja reményében). Már hagyja, hogy lehajolva megcirógassam a homlokát, de utána elugrál rosszalkodni (pl.: kiborítja a száradó szénát, azt a szénát, amit elvileg el sem ér..)
 Egyébként kiborítja a macskákat is, mert mindig megy utánuk, ők meg nem értik mit akar. Kölcsönösen tartanak egymástól, de a maccsok ismerik a nyúl fizikai határait, és ha nem akarnak barátkozni vele, fogják magukat és felülnek valahová, ahol a nyúl biztos nem éri el őket, vagy időlegesen disszidálnak.. :)
Boró imádja etetni, Nyuszkó nem ijed már meg a lányom szertelen hirtelen mozdulataitól sem, de a simizést még elutasítja. Balázs kevesebbszer látja-eteti, neki kevesebb türelme van ilyesmihez, de azt mindkét gyerkőc imádja, ha mint egy sportriporter közvetítem a nyuszi mozdulatait, vagy egyes szám első személyben hangosan kimondom, hogy mit gondol a nyulambulam. :) 
Apa van, hogy föléhajol, megcirógatja, és mosolyogva szól hozzá, de ő van a legkevesebbet itthon szegény.

2 megjegyzés:

  1. Aranyos a nyuszifül, behoztam a lemaradásomat blog-téren. :D
    Jozsó

    VálaszTörlés
  2. :) és mikor jössz nyuszizni? Esetleg kössük össze egy hétvégi jókedvű konténermegrakással??? :D?

    VálaszTörlés